Hei sinä upea ihminen!

Kipuileeko kehosi?

Teetkö pitkää päivää töissä istuen ja niska- hartiaseutusi jumittaa? Lonkankoukistajat voivat samalla olla kireät ja issiaskin vaivaa? Pää on niin kipeä, että huimaa ja näköäkin haittaa? Vai onko paikat muuten vain puutuneet, koska lihaskireydet painavat hermoja ja verisuonia? Urheiletko ja haluaisit kehollesi säännöllistä huoltoa, jotta palautuminen olisi tehokkaampaa? Vai oletko vain rentoutuksen tarpeessa?

Loistavaa olet löytänyt itsesi juuri oikeille sivuille, koska minä haluan auttaa SINUA voimaan paremmin.

Syysi voi olla mitä vain näistä tai näiden välillä, tehdään yhdessä sinulle hoitosuunnitelma ja pistetään kroppasi kuntoon, koska sinä ansaitset sen.

Ystävällisin terveisin koulutettu hieroja & urheiluhieroja Sanna Veuro

Tietoa minusta

Olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Hierojakoulutukseemme kuului myös hot stone hieronta, intialainen päähieronta sekä teippausten opiskelu. Lisäksi olen jatkokoulutuksessa opiskellut purentalihasten hierontaa.  Olen 27-vuotias nainen ja perheeseeni kuuluu upea avomieheni Jami Kyöstilä, sekä pirtsakka labradorinnoutaja joka on aina innokkaasti tutustumassa kaikkiin. Harrastan nykyään lenkkeilyä, erilaisia rentoutusharjoituksia, kehonpainoreeniä/salilla käyntiä sekä koiran kanssa lenkkeilyä ja joskus myös ratsastusta. Nautin fyysisestä työstä ja työstä jossa saan tehdä käsilläni ja koko kropallani. Rakastan auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan, ja tukea heitä kun he sitä tarvitsevat. Ihmisen anatomia, fysiologia, psyyke ja terveyden ylläpitäminen ja parantaminen kiinnostavat minua todella paljon eli käytännössä kaikki mikä ihmiseen kuuluu. Haluan suoriutua työssäni kuten kaikessa muussakin hyvin ja pyrin kehittämään itseäni muuttuvien tilanteiden mukaan ja saamaan entisestään parempia tuloksia.

Harrastin aikaisemmin kuvista, ratsastusta ja jalkapalloa. Kuvataidekoulussa tein päättötyön ja näyttelyn jossa oli savitöitäni ja maalauksiani. Rakastan ratsastamista siinä saa rentoutua ja ajatukset ovat vain ja juuri siinä mitä teet ja silloin saan olla yhteydessä isoon ja voimakkaaseen eläimeen. Ratsastuksessa olen loukannut olkapääni ja selkäni pariin kertaan. Tuorein loukkaantumiseni oli vuoden 2020 alussa, jolloin lensin suoraan selälleni jäiselle kyntöpellolle. Olen opiskellut hierojakoulussa hermoja, verisuonia, lihaksia yms, mutta vasta loukkaantumiseni jälkeen tunsin mikä hermo hermottaa mitäkin lihasta ja miltä kunnon kipu tuntuu yms. mikä asento parantaa kipua ja millainen hieronta auttaa. Jalkapalloa pelasin piirinjoukkueessa, Hakatemiassa yksin poikien kanssa, Hakassa ja viimeisenä TJK:ssa. TJK:ssa loukkasin polveni niin, että jouduin tähystysleikkaukseen. Leikkauksen jälkeen tapasin todella mukavan fysioterapeutin joka oli kuntoutuksessani mukana, olin tuolloin 16v ja ajattelin, että haluan joskus vanhempana tehdä samanlaista työtä kuin hän, kuntouttaa, auttaa ja olla tukena.

 Jalkapallon jouduin lopettamaan, koska minulla todettiin toiminnallinen äänihuulisalpaus ja se häiritsi keskikentällä pelaamista, tämän rakkaan urheilulajini lopettaminen pysäytti minut hetkeksi ja minun piti alkaa uudelleen etsimään itseäni ja löytämään uusi intohimoni, koska tuolloin olin tehnyt kaikkeni jalkapallon eteen ja nyt se oli viety minulta pois. Aloitin hierojaopinnot Relaxilla Samiedun oppilaana ja opiskellessani ja harjoitustunteja tehdessäni huomasin, että tämä on uusi intohimoni ja tälle haluan antaa kaikkeni.

Teoreettisten opiskelujeni lisäksi minulla on siis paljon konkreettista kokemusta kivusta ja sen hoidosta. Olen itse kokenut paljon kipua ja saanut nähdä miten psyyke vaikuttaa kipuun. Milloin olen kärsinyt puutuneista sormista, milloin niin kireistä rintalihaksista, että pelottaa onko minulla sydänkohtaus jne. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus joten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Uskon että loukkantumisillanikin on ollut tarkoitus. Ilman niitä en olisi tällä hetkellä niin hyvä ammattilainen kun nyt olen.

Rakastan työtäni ja teen sitä suurella intohimolla. Ja kuten koulutettujen hierojienkin eettisessä ohjeessa hyvin lukee: KÄSILLÄ, AIVOILLA JA SYDÄMELLÄ!

                      

Olen Koulutettujen Hierojien Liiton jäsen