Hieronta Hämeenlinna

Olisiko nyt hyvä aika antaa itsellesi aikaa ja keskittyä sinun hyvinvointiisi? Hämeenlinna on upea kaupunki luontoineen ja sen takia hierontahuoneenikin on luontoaiheinen. Teen urheiluhierontaa, klassista hierontaa, purentalihasten hierontaa ja kuumakivihierontaa. Tärkein motivaationi työssäni on sinun auttaminen! Tässä postauksessa kerron hiukan toimipisteestäni ja sen teemasta, joten jos kiinnostaa niin jatka lukemista.

Toimipisteeni sijaitsee Hämeenlinnassa aivan rautatieaseman lähellä. Aulangon hotellilta matkaa on noin 4 km ja keskustastakin vain noin 1km. Suomesta sanotaan, että se on tuhansien järvien maa. Täällä Hämeenlinnassakin on paljon hienoja luontopolkuja sekä järvipaikkoja joissa voi nautiskella. Vanajanvettä pitkin menee kesäisin niin kajakkeja, soutuveneitä kuin isompiakin veneitä. Hopealinjan kyytiin pääsee katselemaan kauniita maisemia, ja matkustamaan jopa Visavuoreen tai Tampereelle asti. Uimapaikkoja täällä on myös todella mukavasti. Ahvenisto, Loimalahti ja Varikonniemi jne. Hämeenlinnassa voi myös varata SUP- lautoja ja lähteä suppailemaan. Hämeenlinna mahdollistaa monen moisia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja kaupungista.

Olen syntynyt maaseudulla ja nauttinut aina luonnosta. Vanainkatu 4B sijaitsee hyvien luontopolkujen lähellä. Minun tuleekin usein lenkkeiltyä yksin, kaksin, porukassa tai koiran kanssa täällä Hämeenlinnan kauniilla luontopoluilla. Koirakin tykkää kun luonto on lähellä ja saa nautiskella kävelylenkeistä. Jos satut tulemaan kävellen hierontaan voit samalla nautiskella näin kesällä luonnosta, lintujen laulusta, aaltojen liplatuksesta ja raikkaasta ulkoilmasta, nämä virkistävät niin mieltä kuin koko kehoakin.

Hierontahuoneeni on jatkumaa tälle luontoaiheelle. Taustalla soi rentouttava musiikki ja huoneen väri teemana on sininen ja valkoinen. Sinisen väitetään aktivoivat parasympaattista hermostoa eli rentouttavan kehoa ja mieltä. Valkoinen ja sininen kuvastaa vettä ja luontoa. Näin kesäaikaan huoneeni teema onkin järvi ja veneet. Pöydillä on simpukoita, kukkasia ja järviaiheisia yksityiskohtia. Tänne voi tulla rentoutumaan ja saamaan apua lihaskireyksiin ja kiputiloihin. Huoneeni teemat muuttuvat aina hieman vuodenaikojen mukaan kuten luontokin muuttuu. Luontoaihe kuitenkin kulkee jatkuvasti matkassa mukana.

Hieronnassa kuuntelen aina asiakasta ja hänen tahtoansa. Työni on asiakaslähtöistä, joten asiakkaan mielipiteet ovat minulle todella tärkeitä. Yhdessä asiakkaan kanssa teemme hoitosuunnitelman, jotta asiakas saa juuri sellaista hierontaa ja hoitoa jota hän on varannut. Olen koulutettuna hierojana ammattini asiantuntija ja asiakas on oman elämänsä asiantuntija, joten pidän yhteisymmärrystämme todella tärkeänä osana hoitotoimenpidettä. Ei ole toista sinua joten ansaitset juuri sinulle parhaiten sopivaa hoitoa. Tervetuloa hierontaan toimipisteelleni Hämeenlinnaan Vanainkatu 4B 58.

14.7.2020 14.27